Tällä HEPeKon nettisivustolla on erityinen jäsenosio, joka vaatii rekisteröitymistä ja jonne annetaan oikeudet vain yhdistyksen jäsenrekisterissä oleville. Huomaa, että antamasi nimen tulee olla sama nimi (Etu Sukunimi) kuin jäsenrekisterissä. Etunimen kutsumanimi on ok, kunhan henkilö on tunnistettavissa. Tunnus, eli käyttäjänimi tai -tunnus saa olla mitä vain tärkeintä, että itse muistat sen.

Toisin sanoen, rekisteröityminen hyväksytään vain jäsenille. 

Prosessi menee siten, että rekisteröityessäsi sivustolle tiedot tallentuvat järjestelmään, mutta et saa oikeuksia jäsenosioon samantien, vaan viipeellä. Webmasterimme vertaa uudet rekisteröitymiset myClub jäsenrekisteriimme ja jos tiedot täsmäävät, hän aktivoi uuden käyttäjätunnuksen.

Uusia rekisteröitymisiä pyritään seuraamaan viikottain varsinkin huhtikuussa, jolloin suurin osa uusista jäsenistä liittyy mukaan, mutta silloinkin saattaa tulla pidempiä viiveitä. Jos haluat jouduttaa käsittelyä, voit lähettää minulle sähköpostia tai mobiiliviestiä, niin yleensä voin hoitaa asian muutamassa päivässä.

SALASANA unohtunut tai muuta ongelmaa? Lähetä minulle SMS, jossa nimesi ja tieto ongelmasta'

Jukka Lehtiranta

email. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
mob. 0 5 0 - 48 71 344